Bil astro tertunggak


You may also like

This is done as part of our initiative to go green and move towards paperless billing. We recommend that you switch to e-billing to enjoy an enhanced and convenient experience, which is free of charge.

Bil astro tertunggak

Selesai sudah proses terminate astro

Lepas dah dapat info yang aku beritahu tadi, korang kena jelaskan dulu bayaran bil semasa ikut apa yang operator tu beritahu. Kemudian, call astro untuk terminate akaun. Kena pastikan korang call kali kedua ni seminggu sebelum next bil dikeluarkan. Ada kes operator astro akan mintak tempoh seminggu untuk proses penutupan akaun. Risau nanti bil baru dah keluar, akaun tak sempat terminate dan tak pasal-pasal korang kena settle bil untuk bulan seterusnya pulak. Dan proses terminate akan tertangguh. Nampak tak permainan dia kat situ?

Bil astro tertunggak

Followers

KUALA LUMPUR – Segelintir penghuni Projek Perumahan Rakyat (PPR) Jalan Jelatek ditegur kerana tidak mampu membayar sewa sebanyak RM124 sebulan tetapi tidak pernah gagal melunaskan bayaran bil Astro dan ansuran kereta.

Access Denied

My Astro internet stopped working on 3rd May. I called Astro and after a day a service technician called me and said they would come on Monday. I waited for 3 hours after the appointment time and nobody came. I called Astro and they told me my appointment is not until the 14th!! The man…

Bil astro tertunggak

Cara Semak Bil Astro Melalui SMS

Korang mesti pernah alami masalah terlewat bayar bil Astro gara-gara lewat terima bil Astro kan. Lepas ni korang semua tak perlu risau dah terlewat bayar bil Astro ni. Kali ni aku nak kongsi macam mana cara nak semak bil Astro korang melalui SMS. Korang tak perlu dah pening-pening tunggu bil Astro tiap-tiap bulan. Lepas semak, boleh je terus bayar secara online. Korang boleh la ikut langkah-langkah dekat bawah ni sebagai panduan.

Bil astro tertunggak

Tweets

Jika anda mempunyai masalah bil lewat sampai dan sebagainya tentang bil astro, anda boleh menyemak bil dengan sms sahaja. Caranya mudah sahaja, sms kan ASTRO < BAL <  IC < IC NUMBER send ke 33310 atau anda boleh sms ASTRO < BAL < AC < AC NUMBER send 33310. Contohnya seperti berikut: ASTRO BAL IC 9912319999999 send ke 33310 atau jika anda tahu nombor akaun, ASTRO BAL  AC 1234567890 send ke 33310. Kemudian, astro akan reply tentang bayaran anda yang lepas dan bil yang perlu dijelaskan. Selamat mencuba kerja mudah dan menyenangkan…..

Bil astro tertunggak

Boikot Astro Bermula: 70 NGO Saran Ahli Henti Bayar Bil

Saya telah memaklumkan kepada Asrtro agar memotong talian perkhidmatan Astro kami pada 15 Disember 2010 kerana kami telah berpindah ke France. Saya juga telah memulangkan kad Astro berserta dengan sepucuk surat permohonan dan bil Astro sebagaimana yang diarahkan oleh pusat perkhidmatan pelanggan agar pemotongan dapat dibuat secepat mungkin.

Walaupun pihak Astro juga menanggung kenaikan kos dalam pembelian hak penyiaran rancangan-rancangan dari luar negara, namun itu tidak semestinya layak digunakan sebagai alasan untuk menaikkan harga pakej mereka” kata wakil daripada pihak Suruhanjaya Multimedia dan Komunikasi.