Bill clinton ne kosov


Karriera politike 1978-1992

Clinton was influencial in creating kosovo and many worship his admnistration. His birthday is a national holyday. Great place to freely roaming around. I was.there to organize a volounteering training but still manage to go around a bit

Bill clinton ne kosov

A smattering of Albanian comes in handy when deciphering certain Pristina street signs. Otherwise it may not immediately be apparent that "Bulevardi Xhorxh Bush" refers to the former US president who insisted that Kosovo should become independent.

Bill clinton ne kosov

Në Kosovë sot festohet 72-vjetori i Presidentit Bill Clinton

“E veçanta e këtij manifestimi, përpos telegramit të urimit që do ti dërgohet Presidetit Clinton është se për nder të kësaj date, në emër të shoqatës e besojmë edhe gjithë popullit shqiptar z.Clinton por edhe zonjës Hillary, dhuratë nga një parë veshje tona nacionale me një mesazh besojmë shumë domethënës.”, thuhet mes tjerash në njoftim.

Bill clinton ne kosov

Gjëra për të cilat ndoshta edhe nuk keni dëgjuar: Ky është Bill Clinton (Video)

Ideologjikisht ai i përkiste demokratëve të rinj dhe shumë prej politikave të tij reflektonin një filozofi të rrugës së tretë centrisiste të qeverisjes.

Bill clinton ne kosov

Momenti historik kur Bill Clinton dha lajmin për ndërhyrjen e NATO-s në Kosovë

Pikërisht në këtë ditë, ish-presidenti amerikan Bill Clinton kumtoi lajmin para popullit amerikan se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do t’u bashkoheshin aleatëve të NATO’së për ndërhyrje në Kosovë, shkruan Magazina.al

Bill clinton ne kosov

Our Values, Our Company, Our Community

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Bill clinton ne kosov

Bill Clinton Peruron Shtatoren ne Prishtine 3

Some bloggers choose their topics, which revolve and evolve. For example, a film critic. The most popular and high-quality critic on the Russian expanses of YouTube is Eugene Bazhenov (Badanegan), and the American – Nostalgia critic (Douglas Walker Darian). Such people with each review to improve the quality of their own content, learn new techniques and are an example of correct videoblogging.

Bill clinton ne kosov

Hoxhaj: Vuçiqi në Kosovë me udhërrëfyes të Millosheviqit, BE-ja duhet ta dënojë këtë politikë

Ai ka kërkuar nga BE-ja që ta dënojë menjëherë një politikë të tillë.Përmes një postimi në “Twitter”, ai ka thënë se kjo vizitë e Vuçiqit e vë në dyshim rolin e BE-së në dialog. “Vuçiqi po luan lojëra të rrezikshme kur në Kosovë vjen me libër-udhërrëfyesin e Millosheviqit. Serbia po rikthehet në të kaluarën e saj të errët dhe BE-ja duhet të dënojë menjëherë një politikë të tillë. Kjo vizitë e vë në dyshim rolin e BE-së në dialog, nëse ajo po bëhet nga lehtësues në pengues të saj”, ka shkruar Hoxhaj.